fbpx

SILENT DISCO HUREN .NL
ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN SILENTDISCOHUREN.NL

Gefeliciteerd met je silentdiscohuren.nl-set!

Silent disco set. Op de factuur staat omschreven het aantal & type gehuurde silent disco-sets en gebruiksdatum (of data).

Bezorgen of ophalen. Per email heeft u informatie ontvangen over het bezorgen of afhalen. Bij afhalen op het postagentschap dient u zich te legitimeren. We versturen de silent disco sets voor het weekend op maandag of dinsdag al via de betrouwbare PostNL. Indien PostNL om een reden die aan hen is te wijten niet op tijd kan bezorgen, zodat je het niet op tijd kan gebruiken, dan krijg je zonder meer de volledige huursom retour.

Uitpakken. De (gele) box is verzegeld met een rode sluitclip. U kan deze verzegeling met enige kracht breken door te duwen. Verwijder svp de paklijst en plakresten.

Inhoud. Het pakket bestaat uit: handleiding, schakelbare stereo zender, stroomadapter, het besteld aantal koptelefoons, lader voor de koptelefoons, 4 stuks verschillende aansluitkabels, 2 stuks (rode) sluitclips om het pakket weer te verzegelen alvorens op te sturen, 1 zelfklevend label voor retourzending.

Opladen. Als je de hoofdtelefoons vooraf 3 uur oplaadt, dan kan je ze vervolgens 8 uur gebruiken.

Aansluiten. Plaats de zender nabij je audiobron (DJ apparatuur, mengpaneel, iPad, Laptop, enz.)
sluit de stroomadapter aan op de zender [DC12V]
maak een keuze tussen vaste kanalen 1, 2 of 3 middels de schuifschakelaar [CH1 CH2 CH3]. zorg bij meerdere zenders dat elke zender op een ander kanaal staat.
sluit de audiobron aan op input (rood=rechts, wit=links) van de zender [AUDIO INPUT]
NOTE: geen versterker gebruiken (dus)!

Aansluitkabels. Bijgevoegd zijn aansluitkabels om de zender aan te sluiten: (1) tulp/cinch/rca : standaard hifi- en video-apparatuur. Op verzoek sturen we graag extra kabels mee.

Koptelefoon. Op de koptelefoon zitten de bedienings-schakelaars om de aan of uit te zetten, te kiezen uit kanaal 1, 2 en 3 en een volumeregelaar.
Bedienen. Gebruik bij voorkeur een mengpaneel om de zenders mee aan te sturen. Stuur niet te hard uit; dat is nadelig voor de klankkwaliteit en kan schade toebrengen aan de apparatuur.

Testen. Veelal zal u in twee of drie dagen voor de gebruiksdatum het pakket ontvangen. Test de set svp op deze dag meteen even. Op de gebruiksdag zelf kunπnen we veelal niet servicen.

Storing. Indien een koptelefoon storing geeft, zal in de meeste gevallen de accu leeg zijn. Een andere mogelijkheid is dat de afstand tot de zender te groot is, of zijn er metalen obstakels. Een kanaal zal ook storing kunnen geven indien er geen audiosignaal aan de zender wordt gegeven (er moet altijd audio-input zijn op de zender, anders gaan de koptelefoons andere signalen ‘zoeken’). Zorg daarom dat het lampje op de zender brandt en de koptelefoon en zender op hetzelfde kanaal staan.
Nog storing? Is de afstand tot de zender goed te noemen, is de accu opgeladen (kleurt de hoofdtelefoon na laden groen?) en is er dan nog steeds storing op een koptelefoon, merk deze dan svp zodat we de betreffende koptelefoon naderhand kunnen testen. Dit zal niet als schade aangemerkt worden.

Schade. We gaan ervan uit dat u als huurder als een ‘goed huisvader’ zal omgaan met de apparatuur. Mocht er onverhoopt toch schade zijn, dan verzoeken we u dat per direct per email te melden. Bij vooraf gemelde schade ontvangt u een zorvuldigheids-korting van 15% op eventuele reparatie-, vervangings- of schoonmaakkosten.
Schade kan bijna altijd worden gerepareerd. Kan dat niet dan wordt er conform de algemene voorwaarden afgerekend volgens de prijzen in onze KOOP-shop.
Standaard doen we 2 extra koptelefoons bij elke verhuur. Je kan hier geen rechten aan ontlenen. Wel een verplichting: ook deze wensen we graag teruggestuurd. 🙂

Plakken / merken. Er mag niet op de headphones geplakt worden. Bij constatering zullen schoonmaakkosten in rekening moeten worden gebracht (35 euro per half uur). Wil je de koptelefoons merken, niet dan evt. een papiertje om de hoofdband.

Netjes inpakken. Controleer svp of het pakket compleet is. Zie hierboven wat in de box hoort. Plaats svp de containertjes onderin de box en leg de hoofdtelefoons er bovenop.
Plak het bijgevoegde (en als backup ook per email verzonden) zelfklevende postlabel met verzendinformatie midden bovenop de box (op dezelfde plek als het label wat je hebt verwijderd). De zijkant van de box is te verzegelen met meegeleverde rode sluitclips.
Gebruik ivm aansprakelijkheid en verzekering altijd het door ons geleverde postlabel.
Vraag altijd een innamebewijs bij inleveren bij het postagentschap.

Versturen. Het pakket graag (behalve op zon-en feestdagen) één (1) dag na de gebruiksdatum afgeven bij een PostNL of bpost-agentschap naar je keuze.
Bij voorkeur beantwoorden we vragen per email. In dringende gevallen svp contact opnemen via mobiel of WhatsApp +31 655 746 820

Belangrijk: Het retourlabel is al betaald. Gebruik alleen door ons verstrekte postlabels. Vraag altijd om een afgiftebewijs / bewijs van aanpakken en bewaar deze! Zonder het afgiftebewijs kan de verzender (Post.NL) niet aansprakelijk worden gesteld en zal de aansprakelijkheid bij de klant moeten blijven.Kosten van

Winkelwagen
Scroll naar boven