fbpx

SILENT DISCO
HOE WERKT HET?

Hoe werkt silent disco?

Organiseer je eigen Silent-feestje thuis!

Je hebt vast al eens een Silent Disco gezien of beleefd. Meestal zie je dit feestfenomeen op personeelsfeesten, bedrijfsfeesten of op een festival. Zo’n dansvloer vol met feestende mensen die in hun eigen bubbel helemaal uit hun dak gaan smaakt naar meer, toch?

Daar hebben we iets voor bedacht! Voortaan huur je voor je studentenhuis, verjaardag, trouwerij of tuinfeest zelf heel gemakkelijk een Silent Disco Box. Speciaal voor die kleinschalige feestjes. We hebben standaard boxen samengesteld voor 7, 12 of 20 personen. Wil je extra koptelefoons of meerdere zenders toevoegen dan kan dat natuurlijk.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ga naar onze shop en kies de Silent Disco Box van jouw voorkeur. In iedere box is een complete Silent Disco set aanwezig: het door jou gewenste aantal koptelefoons, een zender, een voedingskabel en mini-jack audiokabels. Wil je meer dan 1 kanaal, voeg dan 1 of 2 extra zenders toe. Let op: het device dat jouw muziek moet afspelen (smartphone, laptop, tablet) is niet inbegrepen.

Zorg ervoor dat je minimaal 3 dagen vóór jouw feestje de bestelling plaatst. We versturen de box per PostNL en willen graag dat jij je spullen op tijd ontvangt. Beter een dag te vroeg dan een dag te laat!

Op onze website vind je instructievideo’s over het uitpakken en weer inpakken van de box, en een duidelijke handleiding voor het aansluiten van de kabels. Wees niet bang, we hebben het zo dummy-proof mogelijk uitgelegd, echt iedereen kan het.

Na afloop van het feest pak je de spullen weer netjes in de box, en plak je het meegeleverde retourlabel op de deksel. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Silent Disco huren in Coronatijd


Tijdens de lockdown is het organiseren van feestjes en bijeenkomsten helaas niet mogelijk, zolang je met elkaar geen huishouden vormt. Uitzonderingen op deze regel zijn studentenhuizen en kerken. Nou zien we een Silent Disco in de kerk niet zo snel gebeuren, maar studenten weten ons massaal te vinden.

Wij zorgen ervoor dat de apparatuur en koptelefoons in jouw box vooraf met alcoholspray gereinigd zijn. Zo is er voor studenten toch nog een vet huisfeestje mogelijk!

En als we straks allemaal weer losgaan, zijn de mogelijkheden eindeloos. Kom maar op met die tuinfeesten, borrels, BBQ’s, bruiloften en Corona-bevrijdingsfeesten. Wij zijn er klaar voor!

Hulp nodig bij het zoeken van het juiste pakket of oplossing voor het event?

Bestellen bij silent disco huren.nl

BESTELLEN
Na het samenstellen van je Silent Disco Huren-pakket kun je kiezen tussen twee opties: zelf ophalen of laten bezorgen door PostNL of bpost.

BEZORGEN DOOR POST.NL & BPOST
We kunnen bij je laten thuisbezorgen of veilig (aanbevolen!) bij een Post-punt nabij dat je zelf kan kiezen (kies bv een supermarkt die ook in de avond open is). Je hoeft dan niet thuis te zijn en kan het in je eigen tijd ophalen.
Je ontvangt een bevestiging en per e-mail een retour-ticket en een track&trace om je pakket te kunnen volgen.
We versturen de silent disco sets voor het weekend op maandag of dinsdag al via de betrouwbare PostNL. Indien PostNL om een reden die aan hen is te wijten niet op tijd kan bezorgen, zodat je het niet op tijd kan gebruiken, dan krijg je zonder meer de volledige huursom retour.

GEBRUIK
Je mag de set altijd 2 dagen, 3 nachten gebruiken. Retoursturen svp de dag na de 2e gebruiksdag

RETOUR STUREN
De dag na gebruik stuur je het thuispakket weer terug.
In de box zit altijd al een Post.NL/bpost-retourlabel in een zelfklevende envelop. Die hoef je alleen nog op de box te plakken voor het terugsturen. In de mail zit ook nog een link om zelf je retourlabel te printen, mocht dat nodig zijn.  Inleveren doe je bij je favoriete PostNL / bpost-punt.

ZELF OPHALEN & TERUGBRENGEN
Ben je in tijdnood? Dan kun je jouw Silent Disco Huren-pakket en kosteloos en snel ophalen bij onze pick-up point in Nijmegen: Bedrijvencentrum Groenestraat 294, 6531 JC Nijmegen (op afspraak, bel eerst 0655-746820). Op verzoek behoort afhalen te Uden ook eventueel tot de mogelijkheden.

BETALEN
Betaal met een van de betaalmogelijkheden bij Afrekenen, (bijv. via Ideal en kies dan je bank. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen, kies dan de optie creditcard of de optie “Klarna betaal later”  (je moet dan wel eerst een account aanmaken bij Klarna) als u betaald heeft is dit meteen uw reserveringsbevestiging.

BEZORGING
De silent disco sets worden een halve week voor de gebruiksdatum verzonden via PostNL. Veelal op dinsdag of woensdag zal u de track- en trace-code (T&T) voor de bestelling van het komende weekend, per email ontvangen. Heeft u de T&T 3 dagen voor de gebruiksdatum nog niet ontvangen, neem dan svp even contact op via 0655746820

PLAKKEN/MERKEN?
Er mag niet op de headphones geplakt of geschreven worden. Indien de headphones moeten worden gereinigd zullen schoonmaakkosten in rekening moeten worden gebracht.

INPAKKEN
Plaats de zender, kabels en laderset svp weer veilig en netjes in de daarvoor bedoelde boxes. Sluit de box af met de rode sluitclips aan beide zijkanten van de box.

RETOURLABEL
Het retourlabel is al betaald en wordt meegezonden met het pakket, in een zelfklevende envelop, deze hoef je alleen nog maar op het retourpakket te plakken en de rode afsluitpluggen in de zijkanten van de box te stoppen.  Het retourlabel wordt u tevens altijd per email u verzonden, gelijk met de T&T.

VERSTUREN
Gebruik ALLEEN door ons verstrekte postlabels. En vraag ALTIJD om een afgiftebewijs / bewijs van aanpakken en BEWAAR deze! Zonder het afgiftebewijs kan de verzender (Post.NL) niet aansprakelijk worden gesteld en zal de aansprakelijkheid bij de klant/huurder moeten blijven.

EIGENDOM
Op geen moment zal je als huurder eigendom kunnen verkrijgen over apparatuur. Je kan wel zelf je eigen silent disco set kopen als je wil!

Extra koptelefoons of zender bestellen?

Extra koptelefoons

Wil je extra koptelefoons huren? Dat kan voor 4 euro per extra koptelefoon

Extra zenders

Wil je extra zenders huren? Per extra zender betaal je 15,- euro all-in. Je kan maximaal met 3 zenders werken. De mogelijkheden voor extra zender(s) zijn daarmee: – 1 extra zender/kanaal (totaal dus 2 zenders/kanalen) – 2 extra zenders/kanalen (totaal dus 3 zenders / kanalen)

Nog meer kanalen?

Heb je nog meer kanalen nodig? Dat is zeker mogelijk! Of heb een bijzondere toepassing. We verzorgen het  graag voor je. Bel of vul het formulier in (en schets svp uw situatie in het opmerkingenveld).

Bel, email of whatsapp!

Aarzel niet te bellen of appen (0655746820) voor directe informatie en suggesties!

Hulp nodig bij het zoeken van het juiste pakket of oplossing voor het event?

Wij bij Silentdiscohuren.nl begrijpen maar al te goed dat je soms door alle koptelefoons de pakketten niet meer ziet. 

Laat je daarom adviseren door een van onze medewerkers en word snel te woord gestaan. 

Winkelwagen
Scroll naar boven