VANDAAG SILENT DISCO HUREN? OPHALEN IS MOGELIJK!
BEL: +31655746820

VANDAAG SILENT DISCO HUREN? OPHALEN IS MOGELIJK! BEL: +316 5574 6820

Winkel

SILENT DISCO IN CORONA-TIJD

De regels van het RIVM geven aan wat op dat moment mogelijk is qua samenkomen van mensen en maximaal aantal bezoekers. Binnen een huishouden (bijv studentenhuis) is het dus mogelijk om met je huishouden samen te zijn. Ook is het mogelijk om met meerdere studentenhuizen op afstand (via Zoom bijv) toch samen een feestje te hebben en elkaar digitaal ook te ontmoeten.  

Zo kun je ook tijdens Corona/COVID-19-safe met je groepje veilig uit je dak te gaan!


In contact met het RIVM hebben we een protocol opgesteld voor het schoonmaken van de koptelefoons, waarbij we ze vooraf en na gebruik desinfecteren.

We zien heel duidelijk dat silent-disco-techniek je goede handvatten geeft tot je eigen persoonlijke creatieve, zakelijke en sociale beleving. Je eigen 1,5 meter-sessie voor thuis, kantoor, sociaal en sport!

Silent disco kan een oplossing kunnen zijn om je homeparty met jouw huishouden in deze tijd wel door te laten gaan. En zodra de regelgeving het weer toelaat ook voor evenementen als feest thuis in de tuin met silent disco, lezingen, rondleidingen, congressen, buitenbioscoop, drive-in en meer. Door het gebruik van 1-3 kanalen kunnen er verschillende toepassingen bij elkaar en door elkaar heen plaatsvinden.

Bekijk hierboven onze pakketopties