fbpx

SILENT DISCO BORG
KLARNA ACHTERAF BETALEN !

GEEN BORG en nette spullen voor jou!
KLARNA is makkelijk achteraf betalen

ACHTERAF BETALEN, BORG & ZUINIG
GAAN GOED SAMEN !

Zuinig op onze spullen

Bij silentdiscohuren.nl willen wij iedereen van een silent disco laten genieten, maar zijn we ook zuinig op onze spullen. Wij hopen jij natuurlijk ook!

Geen borg!

We hanteren geen borg. En achteraf betalen is mogelijk!

Controle: iedereen een nette schone set!

Er gaan bijna nooit koptelefoons kapot. Daarbij voeren we altijd een grondige controle uit op de sets die verstuurd (of afgehaald) gaan worden. En evenzo controleren we alle sets die terugkomen van de klant. Zo hebben we altijd nette sets en geen tekorten. En dat is fijn voor iedereen!

Duurzaam repereren

En mocht er toch iets mis zijn gegaan vanwege domme pech, dan zullen altijd eerst proberen kwalitatief goed te repareren. Lukt dat, dan is repareren gratis. Alleen bij onherstelbare schade zullen we kosten in rekening brengen.

Kosten & schade

Kosten zijn gelijk aan de kosten voor aanschaf van een zender of koptelefoon in onze silent disco KOPEN-shop. We helpen je ingeval van schade natuurlijk graag in het contact met je mogelijke verzekering.

Klarna achteraf betalen

Huur jij de silent disco set en moet je die voorschieten en met een tikkie weer verdelen onder je vrienden? Dan is het voor jou heel handig via Klarna achteraf betalen te betalen. Je kan hiervoor kiezen bij het afrekenen. De aankoop betaal je tot en met 14 of 30 dagen later. Geen rente. Geen extra kosten. Wel smoooth.

Plakken, merken of nummeren?

Je mag niet op de koptelefoons iets plakken of schrijven. Maar hier een tip! je kan handig de koptelefoons merken door een stukje papier rond de hoofdband (papier aan papier) te nieten. Of bind er een touwtje omheen.

Winkelwagen
Scroll naar boven