fbpx

SILENT DISCO HUREN
voordelig en gemakkelijk bezorgd*!

*bij je thuis, op de zaak of jouw Post-punt

Klik je eigen silent disco set bij elkaar in onze silent disco shop of laat je adviseren. Wil je silent disco koptelefoons gebruiken voor festivals of de zakelijke markt? Wij hebben de oplossing! Met een hoog serviceniveau en persoonlijk advies op maat. Aarzel vooral niet ons te bellen appen of mailen

Silent Disco huren Nijmegen

Organiseer je eigen Silent Disco-feestje thuis!

Silent disco huren Nijmegen? Je hebt intussen vast al eens een Silent Disco gezien of beleefd. Meestal zie je namelijk dit feestfenomeen op personeelsfeesten, bedrijfsfeesten of op een festival. Zo’n dansvloer vol met feestende mensen die bijvoorbeeld in hun eigen bubbel helemaal uit hun dak gaan smaakt naar meer, toch? 

Je eigen silent disco set

Daar hebben we om die reden iets voor bedacht! Daarom huur je voor je studentenhuis, verjaardag, trouwerij of tuinfeest zelf heel gemakkelijk een Silent Disco Box. Om die reden ook speciaal voor die kleinschalige feestjes. We hebben vervolgens standaard boxen samengesteld voor 7, 12 of 20 personen. Wil je intussen extra koptelefoons of meerdere zenders toevoegen dan kan dat natuurlijk.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ga kortom naar onze shop en kies de Silent Disco huren Nijmegen Box van jouw voorkeur. In iedere box is zoals gezegd een complete Silent Disco set aanwezig. Namelijk het door jou gewenste aantal koptelefoons, een zender, een voedingskabel en  ook een mini-jack audiokabel. Wil je desondanks meer dan 1 kanaal, voeg dan 1 of 2 extra zenders toe. Let op: het device dat jouw muziek moet afspelen (zoals smartphone, laptop, tablet) is niet inbegrepen.

Veilige bezorging van je silent disco huren Nijmegen Box

Zorg er verder voor dat je minimaal 2 dagen vóór jouw feestje de bestelling plaatst. We versturen namelijk de box per PostNL en willen graag dat jij je spullen op tijd ontvangt. Beter immers een dag te vroeg dan een dag te laat!

Makkelijk aansluiten & bedienen

Op onze website vind je ter illustratie instructievideo’s over het uitpakken en weer inpakken van de box. En verder een duidelijke handleiding voor het aansluiten van de kabels. Wees niet bang, we hebben de silent disco huren Nijmegen set zo dummy-proof mogelijk uitgelegd. Dus met de bedoeling dat echt iedereen het kan.

Easy retour

Na afloop van het feest pak je eerst de spullen weer netjes in de box. En vervolgens plak je tenslotte het meegeleverde retourlabel op de deksel. Makkelijker kunnen we het toch niet maken?!

THUIS of FESTIVAL silent disco

Feest in je eigen Nijmegen-bubbel! 

Heb je wel eens een Silent Disco gezien, bezocht of ook beleefd? Die kans is namelijk best groot, want dit vrolijke fenomeen is inmiddels helemaal ingeburgerd op vele feesten, festivals en events. En ook bijvoorbeeld de zakelijke markt heeft de vele mogelijkheden van onze Silent koptelefoons ontdekt. 

De oorsprong

Hoe het aanvankelijk allemaal begon? Alweer meer dan 20 jaar geleden ontstonden namelijk de eerste Silent Disco-feestjes. Eerder als ludieke oplossing tegen de overlast die DJ-decibels andere feestgangers en soms zelfs omwonenden bezorgden. Vervolgens werd de absolute FUN-factor van de Silent Disco al snel duidelijk. Namelijk helemaal in je eigen bubbel een feestje bouwen op de dansvloer. En tegelijkertijd meezingen zonder de andere gasten te horen. Alleen dat al…! Tis daarmee gegarandeerd succes met je silent disco huren Nijmegen set!

Gegarandeerd succes!

Het smaakte vroeger naar meer! Zoals de mogelijkheid om via meerdere muziekkanalen jouw favoriete dansplaat te kiezen. Dat maakte bovendien de hilariteit alleen maar groter, met als gevolg bizarre taferelen. Enerzijds liep Tante Truus de polonaise. Terwijl anderzijds neef Herbert zijn gabber-skills vol overgave aan zijn disco-dansende buurvrouw showde. Een hit was daarom geboren.

Eindeloze mogelijkheden

Wat we allemaal zo doen? Heb je ook even? We draaien bijvoorbeeld op bruiloften, maken studentenfeesten nog bonter dan ze al zijn. En we hebben vervolgens ook onze eigen Silent areas op fijne festivals. Van kleinschalige vrijgezellenfeestjes tot onder andere mega personeelsfeesten. En zelfs ook de Drive-thru heeft voor ons geen verrassingen meer. Inmiddels zijn wij met onze silent disco huren Nijmegen set gepokt en gemazeld. We hebben immers alle technische kennis en faciliteiten in huis om ook jouw feest of evenement succesvol Silent te maken. 

Aantallen van silent disco huren Nijmegen

Vier je een buurtfeestje met 25 gasten, of een beachparty met je moet daarbij denken aan soms meer dan 1000 feestgangers? No problem! We komen weliswaar soms met een enkel kistje koptelefoons maar ook anderzijds met een vrachtwagen vol. En wil je een op grond van ons verhaal een origineel thuisfeestje geven, dan bestel je eenvoudig een Plug & Play pakketje via silendiscohuren.nl

Onze service silent disco huren Nijmegen

We leveren niet alleen spullen, we hebben zo ook de handjes om jou te ondersteunen als het om grote aantallen gaat. Want onderschat het niet wanneer je voor een grote groep de inname en uitgifte (en reiniging) gaat verzorgen. SilentDJ.com is namelijk een fullservice partner, we denken graag met je mee en zorgen immers voor dat er bij jouw feestje oorverdovend Silent het dak eraf gaat!

ZAKELIJK silent disco huren

Zakelijke toepassingen silent disco huren Nijmegen

Waar we aanvankelijk ruim 20 jaar geleden begonnen met Silent Disco feestjes, heeft dit van oorsprong feestelijke concept inmiddels tegelijk een compleet andere markt aangeboord. Enerzijds voorzien we nog steeds talloze feesten van onze Silent koptelefoons, maar anderzijds delen we graag de enorme potentie voor de zakelijke markt met u.

Vakbeurzen, congressen

Een briljant idee hoeft vaak toch helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. En dat geldt evenzeer zeker voor de draadloze koptelefoon. Zo ontdekten bedrijven deze interessante toepassing bijvoorbeeld in eerste instantie op vakbeurzen. Immers probeer je enerzijds maar eens verstaanbaar te maken in het rumoer van een beurshal. Zonder anderzijds andere standhouders daarbij tot last te zijn. Er is al met al maar één manier om volledige aandacht voor uw verhaal te krijgen. En dat is namelijk met onze Silent koptelefoons van silent disco huren Nijmegen. 

Sprekers @ silent disco huren Nijmegen

Maar dat is natuurlijk overeenkomstig al lang niet meer de enige toepassing. Vandaar dat ook de congresmarkt dagelijks werkt met onze systemen. Een voorbeeld: vindt uw congres niet plaats in een theateromgeving met ideale akoestische omstandigheden, maar bijvoorbeeld in een ruimte met veel galm? Dan is namelijk om die reden de Silent koptelefoon de uitkomst. Bovendien bieden we evenzeer de mogelijkheid meerdere audiokanalen gelijktijdig in te zetten. Denk te illustratie  eens aan een extra kanaal voor bijvoorbeeld een simultaan vertaler voor buitenlandse gasten. Of onder andere aan het tegelijkertijd uitzenden van drie (of meer) verschillende sprekers op meerdere podia.

Onderwijs & seminars

Ook het onderwijs ziet vervolgens de voordelen van het werken met draadloze koptelefoons. Want immers de verstaanbaarheid van de docent tijdens colleges bevordert de concentratie van de student. Ook in grote (examen)ruimten met grote onderlinge afstand en kans op afleiding, is bovendien de inzet van Silent koptelefoons de oplossing. Wij van silent disco huren Nijmegen overbruggen immers moeiteloos tientallen-, of zelfs ook honderden meters met onze krachtige antennes. 

De Zorg & silent disco huren Nijmegen

Aanvankelijk tijdens de Coronacrisis werden onze bovendien koptelefoons ingezet in de verzorgingshuizen. Daarmee konden de ouderen in hun eigen kamers blijven maar vervolgens ook naar de binnentuin gaan. Men kon onder andere gezellig meezingen met muziek of anderzijds gezamenlijk spelletjes spelen op veilige afstand van elkaar. Immers het bereik van ons systeem is groot genoeg om ten gevolge van de sterke antennes voldoende dekking binnen het hele huis te realiseren. Ook uit kostenoogpunt is dit daarom een interessante toepassing gebleken.

Ontdek de mogelijkheden

U ziet het: het komt erop neer dat in iedere situatie waarbij goede verstaanbaarheid en het beperken van geluidsoverlast gewenst is, onze Silent koptelefoon immers voorziet in uw behoefte (van silent disco huren Nijmegen). Om die reden een betrouwbare en betaalbare oplossing die door dit alles gebruikers enorm gewaardeerd wordt.

silentdiscohuren.nl/Nijmegen

silentdiscohuren.nl is samengevat een full-service eventpartner voor uw organisatie. Concluderend zijn we professioneel, proactief en flexibel, waarbij we gaan voor het allerbeste, namelijk: het slagen van uw evenement!

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 10.00 en 22.00. bel/app voor advies en vragen!

LINKS

Silent disco huren Nijmegen

Samenvatting
silent disco huren Nijmegen
Service Type
silent disco huren Nijmegen
Provider Name
silentdiscohuren.nl,Nijmegen, Telephone No.+31 655 746 820
Area
Nederland
Beschrijving
Makkelijk en voordelig jouw silent disco set huren met RGB LED koptelefoons en easy bezorgd bij je thuis, kantoor of post-punt.
Winkelwagen
Scroll naar boven